Inspiratie

Inspiratie

Feest

Door een combinatie van industriële maar toch warme uitstraling én modulaire en geavanceerde elementen, zijn de randvoorwaarden voor een écht feest aanwezig. De locatie is dusdanig flexibel dat alles mogelijk is om de juiste sfeer, opstelling en/of thema te creëren. Waarom een feest in Music Dome zo indrukwekkend is? Omdat beleving nog nooit zo hoog in het vaandel stond als nu!

Festival

Een festival is geslaagd als bezoekers geen besef hebben van tijd en de dagelijkse hektiek. Door de modulaire en geavanceerde elementen staat Music Dome garant voor de juiste beleving. Door de indeling van de ruimtes en vele mogelijkheden ontdekken je gasten elke keer weer iets nieuws.

Diner

‘’Great Food Line-up’’ Goed eten is erg belangrijk als onderdeel van de totale beleving, of het nu gaat om een galadiner, benefietdiner of dinershow. Het wordt gegarandeerd een avond die je gasten niet zullen vergeten.

Beurs
Een beurs met intiem karakter. Music Dome is uitermate geschikt voor het organiseren van sfeervolle en intieme beurzen. Standhouders en gasten zullen versteld staan over de wijze waarop producten en diensten overgebracht worden. Een gróót voordeel voor gasten is de aanwezigheid van meer dan voldoende gratis parkeergelegenheden, vlak voor de deur.

Congressen

De essentie van een belangrijk verhaal: dat het binnenkomt bij je gasten. Een indrukwekkende en sfeervolle ruimte met goede akoestiek en een duidelijk presentatiescherm dragen hier aan bij. De hoofdzaal wordt dusdanig inspirerend ingericht dat deze ervoor zorgt dat je gasten zich goed kunnen concentreren. Naast de hoofdzaal zijn er hoogwaardige faciliteiten, break-out ruimten, restaurant en voldoende ontspanningsmogelijkheden.

Beeld Inspiratie

BINNENKORT IN MUSIC DOME

Menu