Peppermill Reünie X Vengaboys I 18.01

18/01/2020 | 22:00
Omschrijving

Bijna ieder van ons heeft mooie herinneringen aan de uitgaansperiode in de Peppermill overgehouden. Velen van ons hebben hier vrienden en/of de liefde van hun leven leren kennen. Als wij terug denken aan deze tijd, dan denken wij vooral aan de gezelligheid, confetti, schuimparty’s en optredens van vette acts!

Wie kent naast de grote zaal de overige zalen van de Peppermill nog? We beginnen met de Trance zaal, ook wel de kleine zaal genoemd. Deze zaal was elke zaterdag tot de nok gevuld. Zelfs mensen buiten de regio kwamen voor de kleine zaal naar de Peppermill.

De Royal Suite, een zaal waar gezelligheid en de lekkere geluiden van de 70’s & 80’s wekelijks uit de speakers klonken. Dan mag de kleinste zaal van de Peppermill zeker niet te vergeten worden, de R&B zaal. Menig urban liefhebber vermaakte zich hier op de heerlijke beats van de Top Select DJ Crew.

De legendarische discotheek Peppermill leeft nog door in de harten van bezoekers. Na twee succesvolle en uitverkochte edities blijft de vraag groot naar dit geweldige feest!

18 januari gaan we weer een dik feest houden en oude herinneringen ophalen, met als kerst op de taart: Vengaboys!

𝗚𝗥𝗢𝗧𝗘 𝗭𝗔𝗔𝗟
DJ’s: Henk Kisters, Marco Boesten , Ron Dijks, Leon de Jager & Live Act: Vengaboys!

𝗧𝗥𝗔𝗡𝗖𝗘 𝗭𝗔𝗔𝗟
DJ’s: Kriss, Sven O, Daan, Ramon!

𝗥𝗢𝗬𝗔𝗟 𝗦𝗨𝗜𝗧𝗘
DJ’s: Roy en Ron Dijks!

𝗥&𝗕 𝗭𝗔𝗔𝗟
Top Select Crew

Tickets zijn online verkrijgbaar vanaf donderdag 7 november 19:00 uur via www.musicdome.nl/tickets. Tickets kosten €15.

Let op: maximaal 2700 tickets beschikbaar!

Naast de online verkoop kunnen er vanaf donderdag 7 november ook kaarten worden gekocht op een van de volgende verkooppunten:

• Grand café Jules (markt Kerkrade)
• Music Dome (kantoor) via de hoofdingang van Music Dome

𝗜𝗡𝗙𝗢
Minimale leeftijd: 21+ (ID verplicht)

Menu