Catering

Beleving creëren doe je niet alleen met show en artiesten. Een aanvulling op het evenement is gasten voorzien van kwalitatief hoogstaand eten. Samen met organisatie en cateraars kijken wij welke gerechten het beste passen bij de wensen en eisen van gast en organisatie. Door de juiste samenstelling van lekker eten en indrukwekkende omgeving zal een culinaire beleving worden gecreëerd.

Onze event architecten geven de juiste betekenis aan eten door unieke line-ups te creëren met bijzondere chefs en foodspecialisten, aankleding, inrichting en randprogrammering. Zo wordt catering een groot culinair spektakel en zorgt dit dat evenementen zowel creatief als inhoudelijk een extra beleving krijgen.

Duurzame food concepten
Onze afdeling werkt nauw samen met regionale, gerenommeerde cateraars die duurzaam te werk gaan. Het zijn allen bijzondere specialisten, die uitblinken in een type keuken of soms zelfs in een gerecht. Wij ontwikkelen een uniek foodconcept. Onze samenwerking met cateraars is gebaseerd op duurzaamheid. Samen denken wij na over inkoop, afval, reststromen en transport.

Het industriële en warme interieur in combinatie met de zéér geavanceerde techniek en modulaire elementen in deze ruimte geven een overweldigen dimensie aan het evenement. Tevens beschikt de ruimte over alle faciliteiten die je gasten nodig hebben. Wil je jouw gasten verrassen met de juiste beleving? The Dome is de juiste plek.

BINNENKORT IN MUSIC DOME

Menu