Music Dome Business

Music Dome is een exclusieve evenementenlocatie gelegen in Kerkrade (Limburg) waar ‘muziek’ centraal staat.  Er zijn maar weinig locaties in Nederland waar business, events & pleasure hand in hand samengaan, met als doel de ultieme beleving te creëren voor u als bezoeker. Onze locatie is uitermate geschikt voor het houden van een muziek evenement, exclusief personeelsfeest, marketingevenement  of businessevent van 100 tot wel 2500 bezoekers!

Uw evenement in Music Dome

Music Dome is een multifunctionele evenementenlocatie die door uw organisatie kan worden gehuurd voor al uw evenementen. U kunt er voor kiezen om een van onze zalen te huren voor uw evenement en de verdere organisatie in eigen handen te houden, echter is het ook mogelijk om Music Dome een geheel verzorgd (bedrijfs)evenement voor u te laten invullen. Door onze ervaring en samenwerking met exclusieve partners, kunnen wij u volledig ontzorgen bij de organisatie van uw (bedrijfs)evenement.

Music Dome Kerkrade bestaat uit verschillende zalen die u apart of gezamenlijk kunt huren. Music Dome heeft de volgende zalen ter beschikking:

 

De main area van Music Dome is dusdanig ontworpen dat deze voor meerdere doeleinden te gebruiken is.  De main area beschikt over een exclusieve geluidsinstallatie met een geweldige akoestiek. Daarnaast beschikt de main area over een zeer exclusieve lichtinstallatie, welke in hoogtes kan bewegen door de vele takelsystemen. Hierdoor is deze ruimte uiterst geschikt voor concerten, business evenementen, maar ook festivals en overige evenementen.

Deze zaal heeft een capaciteit van 250 tot 2000 bezoekers.

De White Room kenmerkt zich als een trendy ruimte die ideaal is voor uw evenement. Deze ruimte staat in verbinding met de main area, maar beschikt over een aparte entree. Hierdoor kunt u deze ruimte ook apart huren.

Bent u op zoek naar een warme en intieme ruimte, of hospitality? Dan is de Music Dome Lounge de ideale ruimte. Deze ruimte heeft tevens een aparte sky box met een fenomenaal uitzicht op de Main Area. Deze ruimte kan tevens worden gebruikt als artiestenruimte. De Music Dome lounge staat in verbinding met de grote zaal en kan apart of gezamenlijk gehuurd worden.

[/ff_col]

 

Music Dome is gevestigd in het Parkstad Limburg Stadion te Kerkrade. Het stadion is gunstig gelegen vlak bij de grens met Duitsland langs de N281 en ligt centraal op 15 minuten afstand van de steden Heerlen, Maastricht en Aken. In het Parkstad Limburg stadion is tevens een 4 * Golden Tulip gevestigd met 76 kamers. Ideaal voor het huisvesten van uw gasten.

Waar vindt u ons? Klik hier voor Google Maps